Τριπλή διάκριση της “ANAPLASIS” στην 11η “Health Expo”

“Τρία προϊόντα έλαβαν ασημένια διάκριση μετά από ψηφοφορία των καταναλωτών”. Με τρία βραβεία επιστρέφει από την Αθήνα και την 11η Έκθεση “Health Expo” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  το διήμερο 8 και 9  Φεβρουαρίου, η εταιρεία ANAPLASIS.

Η ANAPLASIS στην πρώτη της μόλις συμμετοχή στην εκδήλωση – θεσμό για τον χώρο της υγείας κατάφερε να αποσπάσει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις ασημένιες διακρίσεις μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών στη κατηγορία των καλύτερων προϊόντων φαρμακείου για το 2020.

Συγκεκριμένα τα προϊόντα που αγαπήθηκαν, ξεχώρισαν και ψηφίστηκαν από το κοινό είναι το έλαιο  μαλλιών  RPNZL, το έλαιο σύσφιξης σώματος και στήθους καθώς και η αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30.

Τα βραβεία παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Παναγιώτης Χοχλιός, υπογραμμίζοντας την δέσμευση της εταιρείας για την καλύτερη δυνατή συνέχεια αποτελεσματικών προϊόντων που χαρίζουν χαμόγελα στους καταναλωτές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως και το περίπτερο της εταιρείας έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

[custom_products ids=”420, 132, 492″]