Το μαγικό συστατικό που μάς βοηθάει να χάσουμε πιο γρήγορα βάρος

 

Tι παίζει με τα φύκια τελικά;

 

Μερικές φορές, το φυσικό είναι ο καλύτερος τρόπος! Έχει τη δύναμη να λύσει τόσα πολλά προβλήματα από τη ρίζα χωρίς να φέρει τις παρενέργειες που συχνά αφήνουν πίσω τους τα φάρμακα. Η Γη, άλλωστε, είναι πλούσια σε τόσα πολλά μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που μπορούν να θεραπεύσουν το σώμα μας ολιστικά και να μας βοηθήσουν να έχουμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας τις σχεδόν μαγικές καμιά φορά ιδιότητές τους.

Από τα πιο αρχαία καλλυντικά 

Σύμφωνα με τις αγιουρβεδικές πεποιθήσεις, το σώμα μας αποτελείται από πέντε βασικά στοιχεία: γη, νερό, αέρα, φωτιά κι αιθέρα. Η λάσπη, ο πηλός (ή η γη), έχει την ικανότητα να θεραπεύει το σώμα από μέσα και να διορθώνει κάθε ανισορροπία. Περιέχει πολλά ζωτικά μέταλλα που καταπολεμούν τις κακές τοξίνες στο σώμα. Δεδομένου ότι έχει τόσα πολλά οφέλη για την υγεία, μπορεί επίσης να θεραπεύσει πολλά χρόνια προβλήματα υγείας και να θεραπεύσει επίσης παθήσεις. Αυτά σε ό,τι αφορά μια ιστορική αναδρομή σχετικά με το πώς ξεκίνησε η λάσπη να θεωρείται χρήσιμο καλλυντικό για το σώμα και να δοκιμάζεται σε διάφορες μορφές για να αναζωογονήσει το δέρμα μας.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, η λάσπη φυκιών ήρθε για να φέρει την αλλαγή στο αδυνάτισμα μα με τον πιο φυσικό τρόπο, ακολουθώντας ακριβώς αυτή τη λογική. Το ό,τι προέρχεται από τη γη μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής κι ένα σώμα που μας κάνει να αισθανόμαστε υγεία κι ευεξία.

Τι λένε οι έρευνες;

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ δήλωσαν ότι μια ένωση που βρίσκεται στα κοινά φύκια μπορεί να σταματήσει το σώμα από το να απορροφά λίπος, σύμφωνα με το BBC. Δοκιμές έδειξαν ότι το αλγινικό, που βρίσκεται στα θαλάσσια φύκια, μπορεί να καταστείλει την πέψη του λίπους στο έντερο σε περίπτωση βρώσης των φυκιών αλλά τα ευρήματα επεκτείνονται και στην εξωτερική χρήση που βοηθά αισθητά στην καταπολέμηση του φλοιού πορτοκαλιού.

Σε αυτό το super food κινήθηκε και η τεχνολογία της ANAPLASIS για να δημιουργήσει τη φόρμουλα της Λάσπης Φυκιών κατά του Φλοιού Πορτοκαλιού με εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού, Σπιρουλίνας και Ιπποκαστανέας. Είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του σώματος, το οποίο βοηθά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και στην ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της συνολικής εικόνας του σώματος.

  • Μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού»
  • Βοηθά στη μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους
  • Ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα
  • Επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα
  • Ενισχύει τη λεμφική κυκλοφορία και αποτοξινώνει την επιδερμίδα

[custom_products ids=”116304″]

Κι όντως, το να εντάξουμε το φύκι στη διατροφή μας αλλά και στην περιποίηση του σώματός μας θα μας φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος. Απλώνουμε επαρκή ποσότητα από τη Λάσπη Φυκιών κατά της Όψης Φλοιού Πορτοκαλιού με εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού, Σπιρουλίνας και Ιπποκαστανέας στην επιθυμητή περιοχή που εστιάζουμε για απώλεια βάρους, όπως τους μηρούς, την κοιλιά ή τα μπράτσα. Τυλίγουμε την περιοχή με μεμβράνη για μία ώρα, με σκοπό η Λάσπη Φυκιών να επιδράσει στο σώμα. Στη συνέχεια ξεπλένουμε πολύ καλά την περιοχή με αύθονο νερό. Συνιστώμενη συχνότητα εφαρμογής, για εντατική δράση είναι 3 φορές την εβδομάδα. Για συντήρηση, είναι 2 φορές την εβδομάδα. Ως προς το κομμάτι της διατροφής τώρα, το φύκι δεν είναι μόνο μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τροφή που είναι χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες. Μπορεί επίσης να έχει ισχυρή επίδραση στη σταθεροποίηση του θυροειδή και την παχυσαρκία, αν και δεν υπάρχουν σταθερά ευρήματα γι’ αυτό. Η φυσική αλγινική ίνα που βρίσκεται στα φύκια δρα ως αναστολέας λίπους, σταματώντας την απορρόφηση του λίπους στο έντερο. Το Kelp είναι επίσης μια φανταστική πηγή βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή μας.

Σε σούσι, σε σαλάτες, τηγανητό ή και σε μορφή τσαγιού για τους πιο τολμηρούς, αξίζει μια ευκαιρία στο ταξίδι απώλειας βάρους που έχουμε ξεκινήσει. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.