Το λείο δέρμα δεν είναι ουτοπία!

Η υφή του φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τους ανθρώπους των μεσογειακών χωρών. Σε γενικές γραμμές, αναγκάζει τους πόρους να διευρυνθούν και να σχηματίσουν βαθουλώματα που δίνουν αυτή την εικόνα ενός μη λείου δέρματος. Στην ουσία, αφήνει την επιφάνεια του δέρματος τραχιά κι αφυδατωμένη.

Αν και μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, ένα άτομο με δέρμα φλοιού πορτοκαλιού μπορεί να παρουσιάσει τεράστια βελτίωση. Σαφώς η κληρονομικότητα αλλά και ο τρόπος ζωής δεν αφήνουν το δέρμα να μείνει ανεπηρέαστο, αλλά όλα είναι εφικτά με την κατάλληλη συνταγή και το σωστό προϊόν. 

[custom_products ids=”501″]

Μπορεί να φύγει εντελώς;

 

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες για το δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού. Υπάρχουν διάφοροι τύποι προϊόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υφή του δέρματός σας και ν’ απαλλαγείτε από το τις κοκκινίλες και τα μικρά βαθουλώματα που είναι χαρακτηριστικά της πάθησης. Σαφώς οποιοδήποτε λάδι, κρέμα ή λοσιόν υπόσχεται τη γη και τ’ αστέρια, τότε το πιο πιθανό είναι να είναι απλώς κομμάτι του marketing και τίποτα περισσότερο. Διότι, για να ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάς, πρέπει να ξέρεις και τι ακριβώς έχεις να αντιμετωπίσεις.

Έτσι, ένα δέρμα σίγουρα δεν μπορεί να έχει τη μορφή φώτοσοπ, θα έχει πόρους, σημάδια από τη γέννα ή τη γέννηση, θα έχει ατέλειες που το κάνουν τέλειο. Ωστόσο, μια φόρμουλα που του επιτρέπει να αναδομηθεί και να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη, σε συνδυασμό με αναπλαστικές ουσίες, μπορούν να βελτιώσουν την όψη αλλά και τη σύστασή του ορατά.

Το CLT+ Έλαιο Σώματος για τη Βελτίωση της Όψης Φλοιού Πορτοκαλιού της εταιρίας ΑναPLASISείναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του δέρματος. Η δραστικότητα του οφείλεται αποκλειστικά στο συνδυασμό των  φυτικών ελαίων και των φυσικών  δραστικών συστατικών από τα οποία αποτελείται.

Το φυτικό έλαιο καφέ, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα φυκιού, κισσού, αγκινάρας και σημύδας, γνωστά για τη δραστικότητά τους, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πρόληψη, αλλά και στη βελτίωση της όψης φλοιού  πορτοκαλιού. Τα φυτικά έλαια αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμινών, μετάλλων, λιπαρών οξέων ω3, ω6 και ω9. Ενυδατώνουν εντατικά το δέρμα προστατεύοντας το από τις συνέπειες της ξηρότητας. Χαρίζουν στο δέρμα φυσική ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Ποια συστατικά είναι απαραίτητα; 

Η βιταμίνη Ε, επίσης, είναι απαραίτητη για τη μείωση της όψης του δέρματος φλοιού πορτοκαλιού. Η ρετινόλη, σαφώς βοηθά στη μείωση του μεγέθους των πόρων και στην προώθηση της ανάπτυξης νέων κυττάρων του δέρματος. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τα σκληρά και λειαντικά προϊόντα περιποίησης, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν υφή φλοιού πορτοκαλιού.

Αντίθετα, συνιστάται η χρήση βιολογικών και ήπιων προϊόντων που περιέχουν φυσικά συστατικά όπως το έλαιο αργκάν. Τότε θα μπορείτε να απολαύσετε την πιο λεία υφή του δέρματος που ονειρευόσασταν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό απολεπιστικό στο δέρμα σας που θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε την υφή της φλούδας πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, απλώστε επαρκή ποσότητα στην περιοχή που θέλετε με κυκλικές κινήσεις κι ελαφρύ μασάζ. Η φορά θα πρέπει να είναι από κάτω προς τα πάνω μέχρι τα ευεργετικά συστατικά του ελαίου CLT να απορροφηθούν εντελώς από την επιδερμίδα.

ΥΓ: Χρειάζεται χρόνο για ν’ αναδομηθεί η επιδερμίδα. Ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα. Με υπομονή, επιμονή και συνέπεια στη χρήση επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών και το δέρμα μας θα λάμψει από χαρά.

[custom_products ids=”501″]