Το Face Elixir της ανάPLASIS αξίζει μία θέση στο boudoir σου

Tο πρόσωπο εκτίθεται καθημερινά σε συνθήκες όπως η ηλιακή ακτινοβολία και η ρύπανση, που σε συνδυασμό με το στρες επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα χάνει τη φυσική της συνεκτικότητα και εμφανίζει τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης.

Το Face Elixir, το ελιξήριο ομορφιάς της ανάPLASIS, για σύσφιξη και ανόρθωση  του περιγράμματος του προσώπου είναι εμπλουτισμένο με Ελίχρυσο, Μαύρη Πεύκη, Έλαιο Chia και Βιταμίνες Α και Ε και βοηθάει στην επαναφορά της ελαστικότητας του προσώπου, ανορθώνοντας την επιδερμίδα.

Τα έλαια Μαύρης Πεύκης, Chia και Ροδιού, προσφέρουν στην επιδερμίδα βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, καθώς και αντιοξειδωτικές ουσίες. Τα συστατικά αυτά, προσδίδουν ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο πρόσωπο οδηγώντας στην αισθητή σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και του λαιμού.

Οι Βιταμίνες Α και Ε φυτικής προέλευσης, θωρακίζουν την επιδερμίδα χαρίζοντας υγεία και νεανικότητα στο πρόσωπο, ενώ προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

Τα πολύτιμα αιθέρια έλαια, ο ελίχρυσος, το γιασεμί, το μύρο, το σανδαλόξυλο και το νερολί, τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα ανορθώνοντας το περίγραμμα. Επιπλέον, έχουν αναγεννητικές ιδιότητες, αλλά και πλούσιες αντιοξειδωτικές ουσίες, που οδηγούν σε ανανέωση του προσώπου και χαρίζουν φωτεινότητα και ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας.

Αρκούν 3-5 σταγόνες για να νιώσετε τη διαφορά. Με ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό, με κυκλικές κινήσεις, αφήστε τα ευεργετικά συστατικά του ανάPLASIS Face Elixir να δράσουν χαρίζοντας λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας.

[custom_products ids=”11679″]