Συχνές Ερωτήσεις

Mέχρι να εμφανιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα! Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουμε να τα διακρίνουνε περίπου σε 15 μέρες τα τελικά ανάλογα με το θέμα που έχει κάθε κυρία και πως αντιδρά η επιδερμίδα της.

Απαραίτητα μία φορά την ημέρα για να έχουμε αποτέλεσμα.

Δεν τα αναμιγνύουμε ποτέ το κάθε έλαιο το εφαρμόζουμε μια φορά την ημέρα με τουλάχιστον μία ώρα διαφορά το ένα από το άλλο.

Για μας ναι μπορείς γιατί κανένα έλαιο δεν διαπερνά την ανώτερη επιδερμική εσωτερική στοιβάδα ή το αίμα, αλλά σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης πάντα ρωτάμε τον γιατρό μας γιατί εκείνος είναι μόνο υπεύθυνος για το τι κάνουμε και τι όχι χρήση.

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χημικά άρα για να έχουμε αποτέλεσμα θέλει υπομονή επιμονή και κυρίως συνέπεια στην χρήση.

Θα βρείτε τα επιλεγμένα συνεργαζόμενα φαρμακεία αν μπείτε στην ενότητα σημεία πώλησης στην αρχική σελίδα του site μας.

Πρώτα εφαρμόζουμε το κάθε λάδι στο σημείο και μετά προχωράμε σε ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφήσει η επιδερμίδα πιο εύκολα και πιο γρήγορα το λάδι.

Το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός και πολύπλοκος ιστός, ο οποίος αναπνέει κι έχει ανάγκη από οξυγόνο. Στην επιδερμίδα προκάθηνται νεκρά κύτταρα τα οποία παρεμποδίζουν το οξυγόνο των κυττάρων Η άδηλος αναπνοή όπως ονομάζεται είναι μια σημαντική λειτουργία για ολόκληρο τον οργανισμό. και όσον αφορά την επιδερμίδα βοηθάει στην σφριγηλότητα και στην νεανικότητα. Συνεπώς με το ειδικό απολεπιστικό απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα αναπνέει σωστά και επιτρέπει στα έλαια να δράσουν σωστά και αποτελεσματικά!

Τα αποτελέσματα τα δημιουργείτε εσείς με την υπομονή την επιμονή και την συνέπεια στην χρήση των συνδυασμών που προτείνουμε.

Όχι τα προϊόντα της εταιρίας ανάPLASIS δεν περιέχουν parabens ούτε χημικά ούτε συντηρητικά.

Ναι είναι ασφαλής τα αντηλιακά φίλτρα που χρησιμοποιεί η εταιρία ανάPLASIS είναι φυσικά και προέρχονται από τον ορυκτό πλούτο της γης, τα οποία απωθούν τον ήλιο σε αντίθεση με τα χημικά φίλτρα που άλλες εταιρίες χρησιμοποιούν και τα οποία διοχετεύουν τις ακτίνες του ηλίου επιδερμικά και υποδερμικά.