Πώς τα eye patches θα σου εξαφανίσουν ρυτίδες και μαύρους κύκλους

 

Με τα eye patches πες αντίο σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια!

Βρίσκεστε στο σπίτι με περισσότερο χρόνο στα χέρια σας από ό,τι συνήθως; Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ρουτίνα αυτοφροντίδας και να δοκιμάσετε προϊόντα που δεν έχετε βρει χρόνο να δοκιμάσετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε στα μάτια σας το καλύτερο δώρο, με ένα προϊόν το οποίο τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχετε δει να φιγουράρει σε πολλά μάτια, χωρίς να είστε σίγουρες για το τι ακριβώς κάνει. Ο λόγος για τα θαυματουργά eye patches της ANAPLASIS!

[custom_products ids=”117607, 117592″]

Λειτουργούν πραγματικά; Αξίζουν το κόστος, δεδομένου ότι είναι ένα προϊόν μίας χρήσης;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μάσκες ματιών αποτελούν βασικό μέρος της ανάκαμψης μετά από μια παρατεταμένη βραδινή έξοδο, ή μια πολύ κουραστική μέρα. Στοχεύουν στο πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, το ξηρό δέρμα και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Είναι ένα προιόν βαθιάς ενυδάτωσης, κατάλληλο για κάθε τύπου δέρματος και για καθημερινή χρήση, για να δώσει στο δέρμα σας την ενέργεια, την τόνωση και τη ζωντάνια που έχει ανάγκη!

 Εάν είστε περίεργες για το πώς λειτουργούν πραγματικά, μπήκατε στο κατάλληλο άρθρο!

Οι μάσκες ματιών είναι γεμάτες με ευεργετικά συστατικά, τα οποία τοποθετούνται κάτω από το επίθεμα στην περιογχική περιοχή. Πριν τα εφαρμόσετε στα κάτω από τα μάτια σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ των ματιών από το πρόσωπό σας κι είναι καθαρό κι έτοιμο να δεχτεί το προιόν. Μόλις καθαριστεί, αφαιρέστε τη διαφανή μεμβράνη που συνήθως συνδέεται με τις μάσκες κι απλώστε τα στο δέρμα γύρω από τα μάτια.

Με τον καφέ σας το πρωί, με τον καφέ σας το απόγευμα, μετά το μπάνιο και πριν την έξοδο, τα eye patches είναι αυτό που χρειάζονται τα μάτια σας για ένα ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα!

Ας μην αισθανόμαστε ότι κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας ή ότι κάνουμε κάτι που δε δικαιούμαστε όταν φροντίζουμε εμάς. Είναι συχνό φαινόμενο, να νιώθουμε πως αν δε φροντίζουμε κάποιον ή κάτι άλλο, το σπίτι, τη σχέση, το παιδί ή τη δουλειά μας, δεν έχει αξία η διαδικασία της φροντίδας.  Όμως, αυτό δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο λάθος από ό,τι ήδη είναι, καθώς το να δίνουμε αγάπη, προσοχή και χρόνο στον εαυτό μας, είναι το πιο σημαντικό βήμα για να το κάνουμε και για όλους όσους αγαπάμε.

Μη νιώθετε άσχημα λοιπόν, ούτε ενοχές που σκέφτεστε και φροντίζετε τον εαυτό σας!

«Αναζητήστε συστατικά που στοχεύουν το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, το ξηρό δέρμα και τις λεπτές γραμμές», λέει ο Δρ Jaliman στο HelloGiggles. «Μερικά από αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν υαλουρονικό οξύ, αγγούρι, πεπτίδια, κολλαγόνο, ρετινόλη και καφεΐνη».

 

Τα eye patches είναι το προιόν περιποίησης κι ενυδάτωσης που θα λατρέψεις και θα γίνει η καθημερινή σου συνήθεια, για τα μάτια σου μόνο! Για να κοιτούν ξεκούραστα, λαμπερά και φρέσκα, όσους κι όσα αγαπούν.