Πείτε αντίο στις δυσχρωμίες του προσώπου

Πόσο ικανοποιημένες θα ήσασταν αν οι δυσχρωμίες του προσώπου σας μειώνονταν αισθητά με τη χρήση αγνού, φυσικού συνδυασμού ελαίων; Τώρα η ανάPLASIS δημιουργεί τη φυσική συμμαχία και σας βοηθά να καταπολεμήσετε τις δυσχρωμίες του προσώπου με το επαναστατικό, φυσικό Έλαιο Δυσχρωμιών και τη Μάσκα Αγνού Βασιλικού Πολτού.

Το συστατικό σάμπιγουαϊτ (Sabiwhite) προέρχεται από το φυτό του κουρκουμά, γνωστού για τις λευκαντικές του ιδιότητες. Βάσει κλινικής μελέτης το σάμπιγουαϊτ επαναφέρει την ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας και προστατεύει από δυσχρωμίες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ο συνδυασμός του ελαίου ροδιού με τα επιλεγμένα φυτικά έλαια αργκάν, καστορέλαιου, άγριου τριαντάφυλλου και άρνικας έχουν την ιδιότητα να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα σχηματισμού σκούρων κηλίδων. Η βιταμίνη C, γνωστή για τις λευκαντικές της ιδιότητες, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης, αναζωογονούν, ανανεώνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα.

Το Έλαιο Δυσχρωμιών εκτός από την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σχηματισμού σκούρων κηλίδων, απαλύνει τα σκούρα σημάδια που έχουν προκληθεί από προηγούμενες δερματικές ατέλειες και από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στην επιθυμητή περιοχή, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθούν εντελώς τα ευεργετικά του συστατικά. Συνδυάζεται ιδανικά με τη Μάσκα Δυσχρωμιών Βασιλικού Πολτού.

Η Μάσκα Αγνού Βασιλικού Πολτού με Νιοσώματα Λεύκανσης και Αιθέρια Έλαια Εσπεριδοειδών είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του δέρματος. Η δραστικότητα της οφείλεται αποκλειστικά στην υψηλή περιεκτικότητά της σε αγνό βασιλικό πολτό και στα ενεργά συστατικά λεύκανσης που περιέχει. Τα νιοσώματα λεύκανσης απογειώνουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας, βοηθώντας στην αποτελεσματική λεύκανση των πανάδων και άλλων δυσχρωμιών.

Ο αγνός βασιλικός πολτός, που είναι πλούσιος σε αμινοξέα (συστατικά του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας), βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τη νεανικότητα και τη φωτεινότητά της, παράλληλα, βοηθά στην προστασία από τις δυσχρωμίες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

Τα αιθέρια έλαια λεμόνι και grapefruit, πολύτιμα και επιλεγμένα ειδικά για τις λευκαντικές τους ιδιότητες, βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει φωτεινότητα και ομοιόμορφη απόχρωση. Απαλύνουν τα σκούρα σημάδια από πανάδες.

[custom_products ids=”417,500,5519″]