Όροι Χρήσης

Εφαρμογή των όρων χρήσης-σύμβαση

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας αναPLASIS. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την αναPLASIS εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι όροι και προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω της αναPLASIS αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.
 

Προσωπικά δεδομένα

Η εταιρία αναPLASIS δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών σε οποιοδήποτε εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή δικαστική απόφαση. Tα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεση μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Η εταιρία αναPLASIS κρατάει σε αρχείο όλα τα στοιχεία των πελατών και έχει το δικαίωμα να ενημερώσει τους πελάτες για προσφορές η νέα προϊόντα είτε εγγράφως είτε με μήνυμα σε κινητό το οποίο ο πελάτης έχει ενημερώσει ότι αποτελεί τηλέφωνο επικοινωνίας του.
 

Πνευματικά Δικαιώματα

Στο site περιλαμβάνεται υλικό και άλλο περιεχόμενο που ανήκει κατ αποκλειστικότητα στο anaplasis.gr και προστατεύεται από το Ελληνικό και ευρωπαϊκό και Διεθνή Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας αναPLASIS . Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θεωρείται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
 

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η αναPLASIS κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.
 

Έξοδα αποστολής

Το ύψος των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την αναPLASIS και παρουσιάζεται με αναλυτικό τρόπο στην ιστοσελίδα της. O πελάτης θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του και το κόστος αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
 

Τρόπος αποστολής

Η εταιρία αναPLASIS διακινεί με συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφοράς όλες τις αποστολές της και ο πελάτης θα παραλάβει μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής και μόνο μέσω αυτής την παραγγελία του.
 

Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση τρεις με πέντε εργάσιμες εκτός και ο πελάτης ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία των κατά προσέγγιση πέντε ημερών.
 

Υπαναχώρηση – Επιστροφές Προϊόντων – Δικαιώματα Καταναλωτών

Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να προβεί σε αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων αν και εφόσον, παρόλο που όλα τα προϊόντα έχουν υποστεί αλλεργιογόνους ελέγχους, ο καταναλωτής κατά την πρώτη εφαρμογή αντιμετωπίσει κνησμό ή άλλο δυσάρεστο σύμπτωμα που διαρκεί ή αλλεργία και ενημερώσει άμεσα την εταιρία. Παράλληλα συστήνεται δοκιμαστική εφαρμογή σε περιορισμένα σημεία για ένα 24ωρο για τυχόν αλλεργική αντίδραση . Σε καμιά περίπτωση η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη στην αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων μετά την πλήρη κατανάλωση ενός προϊόντος.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα . Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι πρώτα θα επικοινωνήσατε με την αναPLASIS στα 2531022208 – 6940 85 8349
Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία όπως σας παραδόθηκε από την μεταφορική εταιρία και να επιστρέφεται πλήρως συσκευασμένο και ασφαλές.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.
Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται επιστροφής χρημάτων με μετρητά ή με πίστωση λογαριασμού που θα γνωστοποιήσει στην αναPLASIS. H επιστροφή των χρημάτων του πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.
Η επιστροφή πραγματοποιείται με το κούριερ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και ACS και το κόστος της αποστολής είναι σαφές ότι επιβαρύνει τον πελάτη
 

Ανωτέρα Βία

Η αναPLASIS δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της αναPLASIS ή οφείλονται σε ανωτέρα βία η σε λανθασμένα στοιχεία του πελάτη και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα ανωτέρας βίας μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, απεργίες . Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.
 
Στοιχεία Εταιρίας
Παναγιώτης Χοχλιός & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΑΦΜ: 997689590 – ΔΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 126956710000
Δημοκρίτου 9, Τ.Κ. 69100