Koυρασμένο βλέμμα; Όχι πια!

Koυρασμένο βλέμμα;

 

Θα το δεις και στον εαυτό σου, θα το δεις και στους ανθρώπους σου. Δεν περνάμε εύκολες μέρες, είναι ένα γεγονός αυτό. Τα βλέμματα όλων είναι κουρασμένα, σκυφτά, καθώς ο ύπνος έχει πάει περίπατο και το άγχος και το στρες μας κάνουν παρεούλα καθημερινά. Δεν είναι τόσο εύκολο πια να είμαστε ξέγνοιαστοι, ενώ ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να κοιμηθούμε- ως και να φάμε μερικές φορές.

Ένα κουρασμένο βλέμμα, σαφώς δε σημαίνει ένα βλέμμα που δεν είναι γοητευτικό βέβαια. Μπορoύμε σίγουρα να αγκαλιάσουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια μας.

Και καθώς ακολουθούμε μια διάθεση πιο ελεύθερη και με νότες αυτο-αγάπης, θα ανακαλύψουμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι φυσικά προδιατεθειμένοι να έχουν αυτό το look (και τους πάει). Άλλωστε, καμιά φορά, λίγη σκιά κάτω από τα μάτια μας μπορεί να είναι και απόλυτα σέξι.

Το θέμα είναι, πως αν εμείς χρειαζόμαστε μια ανανέωση και μια φρεσκάδα στο πρόσωπό μας, να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε χωρίς να ψαχνόμαστε σε δέκα διαφορετικές κρέμες που πολλά υπόσχονται και τίποτα δεν κάνουν!

Και ναι, τα eye patches που όλοι ρωτάνε “τι στο καλό είναι αυτά τα πράγματα που βάζετε κάτω από τα μάτια σας”, κάνουν όλα όσα υπόσχονται!

Tι είναι τελικά τα eye patches;

Τα eye patches είναι μια νεότερη τάση για την περιποίηση του δέρματος γύρω από τα μάτια μας. Ναι, είναι χαριτωμένα και φιλικά προς το Instagram, αλλά πολλοί άνθρωποι τα βρίσκουν επίσης αποτελεσματικά- κι είναι! Προσφέρουν μια γρήγορη λύση κι ένα χέρι βοήθειας μετά από μια έντονη βραδινή έξοδο. Είναι πανεύκολο να τα βάλεις, πανεύκολο να τα βγάλεις και η ANAPLASIS μας το κάνει και πανεύκολο να τα βρεις!

Αν δεν είμαστε σίγουροι για το πώς να επιλέξουμε τα επιθέματα που μας ταιριάζουν, πηγαίνουμε απλώς safe. Επιλέγουμε συστατικά φιλικά για τα μάτια, όπως η ρετινόλη κι υαλουρονικό οξύ. Μπορούμε επίσης να δούμε τη λίστα με τα συστατικά και να διαλέξουμε εκείνο που θεωρούμε πως είναι πιο χρήσιμο για την περίπτωσή μας. Πριν δούμε πιο συγκεκριμένα τα 3 διαφορετικά eye patches πάμε να απαντήσουμε σε βασικές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει εσείς μέσω των σόσιαλ μίντια:

Είναι μίας χρήσης; 

Ναι, ωστόσο κάθε συσκευασία περιέχει 30  eye patches που σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει ως κι 1 μήνα!

Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και σε άλλες ρυτίδες του προσώπου μου;

Ναι! Μπορούν να κάνουν άψογη δουλειά και στο μεσόφρυο, στο πόδι της χήνας αλλά και στις ρυτίδες έκφρασης δεξιά κι αριστερά από τα χείλη- εκείνες που κάνουν τα υπέροχα χαμόγελά μας.

Πού μπορώ να τα βρω;

Είτε στο σάιτ μας, είτε σε οποιοδήποτε από τα εκατοντάδες συνεργαζόμενα φαρμακεία. Απλώς ρωτήστε εκείνο της γειτονιάς σας- το πιο πιθανό είναι να τα έχει!

Αν τα αφήσω παραπάνω ώρα πειράζει;

Και να τα ξεχάσετε όλη μέρα, δεν πειράζει καθόλου! Από μόνα τους θα σας δείξουν πότε έχει το δέρμα σας απορροφήσει όλο το προϊόν, οπότε θα στεγνώσουν, χωρίς όμως να σας προκαλέσουν την παραμικρή ενόχληση. Σκεφτείτε το σαν μια μάσκα προσώπου που σιγά-σιγά προσφέρει το σέρουμ της στο δέρμα μας, μέχρι να έχει την αίσθηση ενός ελαφριού πανιού.

Τα μπλε για:

Ενυδάτωση

Αποτοξίνωση

Ενίσχυση δομικών συστατικών της επιδερμίδας

Σύσφιξη

[custom_products ids=”117607″]

Τα πράσινα για:

Καταπολέμηση πρηξίματος

Καταπράυνση

Ενυδάτωση

Βελτίωση μαύρων κύκλων

[custom_products ids=”117592″]

Τα μαύρα για:

Λάμψη

Βελτίωση γραμμών

Βελτίωση ρυτίδων

Τόνωση

[custom_products ids=”117579″]