Η φύση έχει τη λύση και για τα δικά σου μαλλιά

Τρεις εβδομάδες αρκούν για να δεις διαφορά με τα προϊόντα ANAPLASIS

ANAPLASIS: Έλυσα το πρόβλημα των μαλλιών μου με τη θεραπεία ελαίου μαλλιών RPNZ, το σαμπουάν και τη μάσκα της ίδιας σειράς.

Έχοντας πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου από μικρή, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να ενισχύσω την ποιότητα των μαλλιών μου με προϊόντα τόσο φαρμακευτικά όσο και κομμωτηρίου. Δυστυχώς δεν είχα μείνει ικανοποιημένη έως τώρα και πάντα μετάνιωνα για τα χρήματα που ξόδευα.

Τις προάλλες είδα στην τηλεόραση για μία ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών, την ANAPLASIS, η οποία έχει προϊόντα μαλλιών κατά βάση φυσικά, με αγνές πρώτες ύλες. Η κοπέλα που τα πρότεινε υποστήριζε πως την βοήθησαν πολύ με τα ταλαιπωρημένα της μαλλιά χαρίζοντας ζωντάνια και λάμψη. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα σε πειρασμό και είπα να κάνω μία έρευνα. Μπήκα στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα και είδα ότι είχε προτείνει ξανά την ANAPLASIS, μετά μπήκα στη σελίδα της εταιρείας και είδα πραγματικά αποτελέσματα σε φωτογραφίες σύγκρισης (πριν-μετά). Βέβαια, για εμένα το πιο σημαντικό ήταν τα σχόλια από γυναίκες που χρησιμοποίησαν τα προϊόντα και μιλούσαν για την δική τους περίπτωση.

«Έπεσα» λοιπόν, πάνω σε μία κοπέλα που μιλούσε για το πρόβλημα του θυρεοειδή της και την επίπτωση που έχει στα μαλλιά και τα νύχια. Φυσικά ταυτίστηκα και αποφάσισα να το αγοράσω!

Πέρα από την τιμή που ήταν απολύτως φυσιολογική για προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία, ήταν η κατάλληλη λύση για το πρόβλημά μου. Τα προϊόντα είναι η θεραπεία ελαίου μαλλιών RPNZ, το σαμπουάν και η μάσκα της ίδιας σειράς. Τα δοκίμασα για τρεις εβδομάδες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και είδα τα αποτελέσματα αμέσως. Τα μαλλιά μου έγιναν πολύ πιο φωτεινά, με λάμψη και ζωντάνια.

Με το έλαιο μαλλιών RPNZL τονώθηκε ιδιαίτερα το τριχωτό της κεφαλής αλλά και η ποιότητα της τρίχας. Μετά από κάθε εφαρμογή χρησιμοποιούσα το σαμπουάν RPNZL της ANAPLASIS το οποίο πραγματικά ένιωθα ότι καθαρίζει σε βάθος την τρίχα, ενώ η εκπληκτική μάσκα μαλλιών είναι τόσο απαλή που δεν την παραλείπω σε κανένα λούσιμο.

Πηγή: athensvoice.gr

[custom_products ids=”94807, 94797″]