Η Εταιρεία μας

anaplasis cover 2048x706 1

Ξανά Όμορφη …. Ξανά Γυναίκα

Η “αναPLASIS” γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 με σκοπό να προωθήσει μοναδικά πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας τη δύναμη και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης με τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, προσφέρουμε αποκλειστικά στη χώρα μας αυτά τα προϊόντα μέσω των πιο σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και προώθησης.

company image 1
company image 2

Από την Ελλάδα

Είμαστε πολύ τυχεροί και περήφανοι που ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε πρόσβαση σε πλούσια και ποιοτικά φυσικά προϊόντα απευθείας από την ελληνική γη, η οποία μας παρέχει τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να γίνουμε μια αξιόπιστη και καινοτόμα εταιρεία, που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον καταναλωτικό κόσμο. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να αποδεχθούν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τη φυσική τους ομορφιά και να την ενισχύσουν με τη βοήθεια των προϊόντων μας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ομορφιάς, όπως κρέμες προσώπου, σώματος και χεριών, λάδια, σαπούνια, αρωματικά κεριά και πολλά άλλα.

company image 3 1
Artboard 1 copy 3

Οι φόρμουλες

Οι φόρμουλες μας βασίζονται σε φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως ελληνικό ελαιόλαδο, μέλι, βότανα, εκχυλίσματα φρούτων και άλλα ενεργά συστατικά που έχουν αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα. Οι προϊόντα μας προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται φιλικά προς το περιβάλλον.

Το μήνυμα

Προωθούμε ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και αυτοαποδοχής, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να απελευθερώσουν την εσωτερική τους ομορφιά και να αναδείξουν την προσωπικότητά τους μέσα από την εξωτερική τους εμφάνιση.

company image 4

ANAPLASIS

Άρωμα Γαλλίας

Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Είναι η αίσθηση ευεξίας και πολυτέλειας που προσθέτουμε στην εμπειρία σας. Ανακαλύψτε τη μαγεία των αρωμάτων μας, επωφελούμενοι από την εισαγωγή επώνυμων αρωμάτων από τη Γαλλία, που θα σας συνοδεύσουν και θα σας ευχαριστήσουν κάθε στιγμή.