Κυπαρίσσι – cypress oil

Απο 2,67 

  • Έχει  αγχολυτικές, ηρεμιστικές, στυπτικές, τονωτικές, αιμοστατικές,  αναζωογονητικές, αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, αποτοξινωτικές και αναλγητικές ιδιότητες
  • Βελτιώνει το αναπνευστικό σύστημα
  • Ανακουφίζει από το άσθμα
  • Ανακούφιση κιρσών, αιμορροΐδων και πόνων περιόδου
  • Κατά της νευρικής αδυναμίας, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους
10 ml
50 ml
100 ml
Εκκαθάριση

Άμεση Παραλαβή - Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Βρες το δίπλα σου
EAN13: Κωδικός προϊόντος: ana-000031 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

INCI Name: Cupressus Sempervirens Oil

Περιγραφή: Tο αιθέριο έλαιο προέρχεται προέρχεται από απόσταξη ατμού των βλαστών και βελόνων του κωνοφόρου, αειθαλούς φυτού κυπαρίσσι που ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσοειδών (Cupressaceae). Tο είδος Cupressus sempervirens L. (Κυπάρισσος η αειθαλής) είναι ένα κωνοφόρο αειθαλές δέντρο που φτάνει τα 30 μέτρα σε ύψος. Έχει ίσιο κορμό και τα φύλλα του, που έχουν χρώμα σκούρο πράσινο, είναι λεπιοειδή, πολύ πυκνά και σκεπάζουν τα μικρά κλαδιά. Το κυπαρίσσι ανθίζει από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο.

Ιδιότητες: Έχει  αγχολυτικές, ηρεμιστικές, στυπτικές, τονωτικές, αιμοστατικές,  αναζωογονητικές, αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, αποτοξινωτικές και αναλγητικές ιδιότητες.

Βελτιώνει τις αναπνευστικές λειτουργίες καθώς βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων από το άσθμα, το βήχα, τη βρογχίτιδα και τη δύσπνοια. Διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και χρησιμοποιείται για την ανακούφιση κιρσών, και αιμορροΐδων.

Είναι κατάλληλο για την ανακούφιση των πόνων περιόδου.

Βοηθά στις περιπτώσεις νευρικής αδυναμίας καθώς και στους ρευματικούς και μυϊκούς πόνους.

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τραυμάτων, καθώς και   την αναστολή της υπερβολικής εφίδρωσης.
Η διουρητική του δράση το καθιστά ένα πολύτιμο συστατικό σε μείγματα ελαίων για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

 

Χρήση-Εφαρμογές: Ποσοστό χρήσης  έως 2% , σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος έως 0,5%. Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα. Συνδυάζεται καλά με τα αιθέρια έλαια Εσπεριδοειδών, Άρκευθο, Κέδρο, Πατσουλί, Λεβάντα, Τεϊόδεντρο, Γεράνι, Πεύκο, Σανδαλόξυλο, Ιεροβότανο, Γιασεμί, Τριαντάφυλλο.

Παραμένει σταθερό όταν φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Οι παραπάνω πληροφορίες δεν αποτελούν προτροπή για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων

Λατινικό όνομα : Cupressus Sempervirens.
Μέρος του φυτού που χρησιμοποιείται : Βελόνες και Κλαδιά
Χώρα Προέλευσης – Καταγωγής : Ισπανία
Χώρα Εισαγωγής : Αγγλία
Μέθοδος Παραγωγής : Απόσταξη ατμού

Επιπλέον πληροφορίες
Συσκευασία

10 ml, 50 ml, 100 ml

Αποστολή & Παράδοση

"Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες"
- "Παράδοση 1 έως 3 ημέρες"
- "Παράδοση 4 έως 10 ημέρες"
- "Κατόπιν Παραγγελίας" (παράδοση σε διάστημα 30 ημερών σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο)

Αξία Παραγγελίας < 80.00€ - Έξοδα αποστολής 3,50€ Ελλάδα - 5,40€ Κύπρος
Αξία Παραγγελίας > 80.00€ - Έξοδα αποστολής Δωρεάν
Έξοδα Αντικαταβολής 1,50€.