Δυσχρωμίες, κηλίδες και πανάδες. Τρία στοιχεία του δέρματός μας που συναντούμε συχνά χωρίς να ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε. Αυτά τα σημάδια, που κατά καιρούς τα εμφανίζουμε οι περισσότεροι άνθρωποι, προκαλούνται κυρίως από την κακή σχέση του δέρματος με τον ήλιο αλλά και το περιβάλλον που ζούμε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε το δέρμα που ονειρευόμαστε, στην πιο φωτεινή εκδοχή του. Η ANAPLASIS έχει φροντίσει γι’ αυτό.

Πώς δημιουργούνται;

Τα στίγματα αυτά δημιουργούνται ουσιαστικά με δύο τρόπους. Είναι πιθανόν να προκληθεί από αύξηση των μελανοκυττάρων που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα, είτε από υπερβολική παραγωγή μελανίνης στα κύτταρα που ήδη υπάρχουν.

Ο πιο συχνός βέβαια λόγος είναι η υπερβολική και χωρίς προστασία έκθεση στον ήλιο. Όπως έχουμε γράψει κι ΕΔΩ κάνουμε κάποια λάθη πολλές φορές που αφορούν την προστασία του δέρματός μας κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται σημάδια κυρίως στο πρόσωπο αλλά και στα χέρια και στο ντεκολτέ, τα σημεία δηλαδή που βρίσκονται περισσότερο στην έκθεση του ήλιου.

Κάποιοι λόγοι που εμφανίζονται οι πανάδες είναι κάποιες ορμονικές αλλαγές, που ίσως συμβούν ακόμα κι από φαρμακευτική αγωγή. Μπορεί και η ακμή ή άλλα αντίστοιχα σημάδια, για παράδειγμα, να μην αφήσουν τον ήλιο να αγγίξει κάθε σημείο του δέρματος ομοιόμορφα.

 

Δες εδώ τον συνδυασμό που θα σε βοηθήσει με τις Δυσχωμίες από την ANAPLASIS σε super τιμή προσφοράς!

Πώς να τις αντιμετωπίσετε;

Η αντιμετώπιση των δυσχρωμιών είναι με τη βοήθεια της ANAPLASIS, ευκολότερη από ότι ίσως πιστεύουμε. Η ANAPLASIS σας προσφέρει δύο απόλυτα φυσικά σκευάσματα, που με προσεκτική και συχνή εφαρμογή, μπορείτε να ξεχάσετε τις δυσχρωμίες και τις πανάδες μια για πάντα.

 

Μάσκα Αγνού Βασιλικού Πολτού

Η μάσκα αγνού βασιλικού πολτού είναι ικανή να λευκάνει τα σημεία του δέρματος που εμφανίζουν κάποια δυσχρωμία με τη βοήθεια των νιοσωμάτων λέυκανσης. Επίσης, περιέχει αιθέρια έλαια λεμονιού και grapefruit που είναι ειδικά στη λεύκανση και, φυσικά, βασιλικό πολτό με αμινοξέα που προστατεύει το δέρμα και χαρίζει στο δέρμα την νεανικότητα και τη φωτεινότητα που αφαιρεί η ηλιακή ακτινοβολία.

 

Έλαιο Δυσχρωμιών

Περιέχει το συστατικό Sabiwhite, το οποίο προέρχεται από το έλαιο του φυτού του κουρκουμά, γνωστού για τις λευκαντικές του ιδιότητες. Πλούσιο σε βιταμίνες C και E που έχουν λευκαντική και ανανεωτική δράση. Φτιαγμένο με έλαια από λεμόνι, τριαντάφυλλο, καρότο, σανδαλόξυλο, έλαιο αργκάν σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα ροδιού και άρνικα έχει την ιδιότητα να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα σχηματισμού σκούρων κηλίδων αλλά και να αφαιρεί τις ήδη υπάρχουσες γιατί χαρίζει ομοιόμορφη απόχρωση της επιδερμίδας.

Τα παραπάνω προϊόντα φέρουν, σύμφωνα με μελέτες, φοβερά αποτελέσματα χαρίζοντας στο δέρμα φωτεινότητα και ομοιόμορφο χρώμα. Ειδικά, όμως, αν θέλετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τα δύο προϊόντα της ANAPLASIS μαζί και θα πετύχετε να κάνετε μετά από λίγο καιρό τις δυσχρωμίες και τις πανάδες παρελθόν.