Η ANAPLASIS βοηθά αμέτρητες γυναίκες να αποκτήσουν δυνατά και λαμπερά μαλλιά με το Έλαιο Μαλλιών RPNZL με καστορέλαιο, αλόη και βιταμίνες Ε & D.

Το feed back από γυναίκες που το χρησιμοποίησαν είναι αποκαλυπτικές για τη δράση του προϊόντος που από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές δίνει λάμψη και βοηθά στην υγιή θρέψη κι επιμήκυνση της τρίχας χωρίς σπασίματα!! Έναι καινοτόμο έλαιο με φυσική βάση που έχει βοηθήσει χιλιάδες μαλλιά να μακρύνουν γρήγορα κι ομοιόμορφα, χωρις να βαραίνει την τρίχα ή να στερεί από τον όγκο!

Η έμπνευση για το όνομα του ελαίου RPNZL ήρθε από το παραμύθι της Ραπουνζέλ.

Το παραμύθι έγινε γνωστό από τους αδελφούς Γκριμ, οι οποίοι συγκέντρωσαν και κατέγραψαν τα παραδοσιακά παραμύθια της Γερμανίας και το συμπεριέλαβαν στο βιβλίο τους το 1812.

Η ιστορία ξεκινάει με ένα ζευγάρι που μένει δίπλα στον κήπο της μάγισσας Ντάμα Γκόθελ. Η γυναίκα του ζευγαριού, ενώ είναι έγκυος, λαχταρά ένα είδος μαρουλιού που στα γερμανικά ονομάζεται Ραπουνζέλ. Ο άντρας μπαίνει στον κήπο της μάγισσας και κλέβει πολλά φύλλα από το συγκεκριμένο φυτό. Η μάγισσα τον βρίσκει εκεί και ως τιμωρία, τον αναγκάζει να της υποσχεθεί ότι θα της δώσει το παιδί. Όντως όταν το κορίτσι του ζευγαριού γεννιέται, η άκαρδη μάγισσα το παίρνει.

Καθώς το κορίτσι μεγαλώνει δείχνει να έχει πανέμορφα μαλλιά που μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, σαν με μαγικό τρόπο. Από τον φόβο της μην τη χάσει, η μάγισσα την κλειδώνει σε έναν ψηλό πύργο χωρίς σκάλες. Ο μόνος τρόπος, για να μπει και να βγει η μάγισσα από τον πύργο, ήταν η Ραπουνζέλ να ρίξει τα μακριά μαλλιά της από το παράθυρο του πύργου και η μάγισσα να τα πιάσει και να σκαρφαλώσει.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας ξεκινάει, όταν ένας νεαρός όμορφος πρίγκηπας περνά μέσα από το δάσος και ακούει τη Ραπουνζέλ να τραγουδάει. Ανακαλύπτει τον πύργο, πλησιάζει κοντά στο παράθυρο και φωνάζει δυνατά για να γνωρίσει το κορίτσι που άκουσε να τραγουδάει τόσο όμορφα. Έτσι έριξε κάτω τα μαλλιά της και ο πρίγκηπας ανέβηκε στον πύργο.

Ο πρίγκηπας γοητευμένος έρχεται κάθε βράδυ στον πύργο και χωρίς να τους καταλάβει η μάγισσα Γκόθελ, συναντιούνται στο δωμάτιό της. Αυτές οι συναντήσεις τους, όμως, εξελίσσονται σε έναν δυνατό έρωτα. Έτσι, η Ραπουνζέλ μένει έγκυος. Η μάγισσα εξοργίζεται κι από τη ζήλια της, της κόβει τα μαλλιά και τελικά, τη διώχνει από τον πύργο να ζήσει ολομόναχη στο δάσος.

Η ιστορία πίσω από το No1 σε πωλήσεις ελαίου για μακριά μαλλιά!

 

Από την άλλη, ο πρίγκηπας, χωρίς να ξέρει ότι η Ραπουνζέλ έχει φύγει, ξαναπηγαίνει μια μέρα στον πύργο. Φωνάζει τη Ραπουνζέλ και η μάγισσα Γκόθελ ρίχνει τα μαλλιά που έκοψε από τη Ραπουνζέλ από το παράθυρο. Ο πρίγκηπας ανεβαίνει στον πύργο αλλά αντι να αντικρίσει την όμορφη κοπέλα, βρίσκεται μπροστά στην κακιά μάγισσα, η οποία τον απειλεί και του λέει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τη Ραπουνζέλ. Αυτός τότε μες στην απελπισία του πέφτει από το παράθυρο του πύργου και πέφτει πάνω σε αγκάθια τα οποία του πληγώνουν τα μάτια και τυφλώνεται.

Το παραμύθι έχει, όμως, τελικά ένα ευτυχισμένο τέλος. Ο πρίγκηπας περιπλανιέται στο δάσος, τραυματισμένος και τυφλός. Ξαφνικά, όμως, μια μέρα, ακούει ξανά την πανέμορφη φωνή της αγαπημένης του. Όταν οι δύο ερωτευμένοι βρίσκονται τελικά, αρχίζουν να κλαίνε και τα δάκρυα της Ραπουνζέλ γιατρεύουν τα μάτια του και ο πρίγκηπας βλέπει ξανά! Τότε οδηγεί τη Ραπουνζέλ και τα δύο παιδιά τους στο βασίλειο του και ζουν για πάντα ευτυχισμένοι.

Κι αν και τα παραμύθια συχνά υπόσχονται ευτυχισμένα τέλη που δε μοιάζουν να υπάρχουν στη ζωή, στην προκειμένη, η έμπνευση δεν ήρθε τυχαία. Γιατί τα μακριά και λαμπερά μαλλιά που ονειρεύτηκες μπορείς να τα έχεις στο μήκος που θέλεις εσύ. Είτε ξανθιά, είτε μελλαχρινή, με μπούκλες ίσια ή σπαστά μαλλιά, η ΑΝΑPLASIS είναι εδώ για να κάνει το παραμύθι σου αυταπόδεικτη πραγματικότητα. Γιατί αξίζεις να έχεις τα μαλλιά ενός παραμυθιού.