Είναι λογικό να νιώθουμε κάποιες φορές ότι βαριόμαστε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή μετά από ξενύχτι. Όμως, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο δέρμα μας. Γι’ αυτό στο άρθρο αυτό θα μάθεις γιατί να μην παραλείπεις ποτέ το ντεμακιγιάζ σου!

Γιατί ντεμακιγιάζ;

Το δέρμα μας αναπλάθεται και ανανεώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να το αφήσουμε καθαρό και με ελεύθερους πόρους να αναπνεύσει. Σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να περιμένουμε αρχικά, σπυράκια και κοκκινίλες και, λίγο καιρό μετά, την εμφάνιση ρυτίδων που θα μας δείχνουν μεγαλύτερες ηλικιακά από ότι είμαστε.

Ίσως δεν ξέρουμε όλες μας ότι δεν είναι μόνο το μακιγιάζ που “γεμίζει” τους πόρους της επιδερμίδας, είναι και οι ρύποι του αέρα και ο ιδρώτας που βρωμίζουν το πρόσωπό μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλό να χρησιμοποιούμε το κατάλληλο προϊόν Ντεμακιγιάζ, ακόμα και αν δεν έχουμε βαφτεί καν.

Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την περιοχή των ματιών και των φρυδιών χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσοχή. Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του δέρματος που εμφανίζει τους περισσότερους ερεθισμούς και πολύ συχνά οι πρώτες μας ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους κοντά στα μάτια.

Το βασικότερο πρόβλημα βέβαια με τη μάσκαρα και τα μολύβια που χρησιμοποιούμε στις βλεφαρίδες και τα φρύδια μας είναι ότι, αν μείνουν για πολλές ώρες πάνω στις τρίχες, τις αποδυναμώνουν. Ως αποτέλεσμα η τρίχα χάνει τη δύναμή της και μπορεί να πέσει. Όπωσδήποτε, λοιπόν, αφού εφαρμόσουμε το μακιγιάζ για να κάνουμε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια μας εντυπωσιακά και πλούσια, πρέπει και να τις καθαρίσουμε με ένα προϊόν που δεν ερεθίζει τα μάτια.

Γιατί ANAPLASIS;

 

 

 

Γι’ αυτό, δεν πρέπει να αμελούμε τον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου μας, ειδικά πριν τον βραδινό μας ύπνο. Για τη μεγαλύτερη προστασία από το μακιγιάζ και την ταλαιπωρία της καθημερινότητας, η ANAPLASIS είναι ο καλύτερός μας σύμμαχος. Προμηθευόμαστε αμέσως το ιδανικό προϊόν Ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα μας και απολαμβάνουμε την ενυδάτωση και τη φρεσκάδα στο δέρμα μας.