Το καλάθι σου

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αναζήτηση

Μυστικά Ομορφιάς

Μείωσε τις ρυτίδες με τις σωστές κινήσεις

Καθάρισε το πρόσωπό σου όσο πιο προσεκτικά γίνεται και άπλωσε την κρέμα σύμφωνα με τη φορά των μυών του προσώπου. Το αντίθετο προκαλεί αλλοιώσεις και τραυματισμούς στους μυς που στηρίζουν τον επιδερμικό ιστό. Άπλωσε την κρέμα στο πρόσωπό σου με κινήσεις μασάζ. Χρησιμοποίησε τις άκρες των δαχτύλων σου, όπως ακριβώς κάνουν οι make-up artists με το fond de teint στο πρόσωπο των μοντέλων πριν από τα ντεφιλέ.

Μέτωπο

Οι πρώτες γραμμές έκφρασης ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Άπλωσε λίγη κρέμα με τα δάχτυλα και τοποθέτησε τον παράμεσο και τον μέσο ανάμεσα στα φρύδια και, με πολύ απαλές κινήσεις, σπρώξε προς τα πάνω και προς τα έξω σαν να θέλεις να «στρώσεις» τις ρυτίδες και τις γραμμές.

Μάγουλα

Κάνε μασάζ με τα δάχτυλα με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω ξεκινώντας από το σαγόνι και με κατεύθυνση προς το λοβό του αφτιού. Συνέχισε από τις άκρες του στόματος προς τα αφτιά και μετά από κάθε ρουθούνι προς τα πάνω.

Αντιγηραντικό Σόκ Προσώπου

Στόμα

Ξεκινώντας από το κέντρο του σαγονιού, κάνε μασάζ γύρω από το στόμα δουλεύοντας κυρίως τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Πίεσε ελαφρώς τα σημάδια της έντασης: στις άκρες του στόματος, ακριβώς στη μέση του άνω χείλους και στο λακκάκι που βρίσκεται το κέντρο του πιγουνιού. Αυτό αποτρέπει τη δημιουργία γραμμών γύρω από το στόμα.

Σαγόνι

Ξεκίνησε από τις άκρες του σαγονιού και, χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη, τσίμπησε ελαφρώς το δέρμα. Προχώρησε προς το κέντρο. Πίεσε με την παλάμη σου το σαγόνι, από αριστερά προς τα δεξιά, και με την άλλη παλάμη από δεξιά προς τα αριστερά. Αυτό βοηθά στην τόνωση και τη μείωση της χαλάρωσης του σαγονιού.

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να σύνδύαστε όλα τα παρακάτω προϊόντα