Για εσάς που θέλετε να μαγνητίζετε με το βλέμμα μας, ήρθε η ώρα να υποδεχθείτε το πλέον φυσικό και εντυπωσιακά αποτελεσματικό προϊόν επιμήκυνσης βλεφαρίδων και ενδυνάμωσης φρυδιών που λανσάρει στην ελληνική αγορά φαρμακείου η ANAPLASIS. Είναι το Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών που ανήκει στη σειρά προϊόντων RPNZL

Σε κλινική μελέτη In Vivo που πραγματοποιήθηκε για το νέο Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL της ANAPLASIS τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Εννέα (9) στις δέκα (10) περιπτώσεις είχαν αύξηση του μήκους των βλεφαρίδων τους με μέγιστο ποσοστό αποδεδειγμένης δράσης 17%.

Σύμφωνα με τις παρατήσεις της μελέτης οι καταναλώτριες που συμμετείχαν απέκτησαν μεγαλύτερες και δυνατότερες βλεφαρίδες με αύξηση τους πάχους της τρίχας. Το Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL της ANAPLASIS αναζωογονεί τους θύλακες, ενδυναμώνει και θρέφει την τρίχα, αποκαθιστά την ελαστικότητα της βλεφαρίδας.

Με Καστορέλαιο, Ginseng, Κερατίνη Βιταμίνες Ε (φυτικής προέλευσης) & D-Panthenol το Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL της ANAPLASIS είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης. Η δραστικότητά του οφείλεται αποκλειστικά στο συνδυασμό φυτικών ελαίων, εκχυλισμάτων και βιταμινών από τα οποία αποτελείται των οποίων η φυσική σύνθεση ξεπερνά το 98%!

Τα αμινοξέα που περιέχει, σε συνδυασμό με τη φυσική Κερατίνη, αποτελούν δομικά στοιχεία των βλεφαρίδων και των φρυδιών και συντελούν στην ανθεκτικότητά τους, ενάντια στους καθημερινούς παράγοντες φθοράς και αποδυνάμωσης.

Εφαρμόστε το Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL της ANAPLASISσε καθαρές βλεφαρίδες και φρύδια. Εξασφαλίστε ότι το έλαιο εφαρμόζεται από τη ρίζα έως την άκρη. Αφήστε το έλαιο να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα. Λόγω της φυσικής σύνθεσής του μπορεί να εφαρμόζεται κάθε μέρα.

Τα προϊόντα της εταιρείας ANAPLASIS πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasis.gr

Πηγή: https://www.ladylike.gr/publi/gia-vlemma-pou-magnitizei-neo-elaio-vlefaridon-fridion-rpnzl-tis-anaplasis/

Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL – 10ml

  • Αναζωογονεί τους θύλακες
  • Ενδυναμώνει και θρέφει
  • Αποκαθιστά την ελαστικότητα της βλεφαρίδας
  • Αύξηση μήκους έως και 17%
  • Αύξηση όγκου βλεφαρίδων
  • Ενδυνάμωση, θρέψη, όγκος φρυδιών
  • 98,5% φυσική σύνθεση 10ml