«Όταν μιλάς σε έναν άνθρωπο, κοίτα τον στα μάτια. Όταν σου μιλά, κοίτα στο στόμα του.» – Benjamin Franklin

 

Ο σημαντικός Αμερικάνος πολιτικός και συγγραφέας ήξερε καλά την τέχνη της διπλωματίας. Για αυτό, γνώριζε ότι ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος αν ο ακροατής σου σε πιστεύει ή όχι, είναι να δεις βαθιά μέσα στα μάτια του. Εκεί μπορείς να δεις κρυφές αντιδράσεις, που ίσως ποτέ δε θα τολμήσει να ξεστομίσει με λέξεις.

Η ANAPLASIS πλέον σου προσφέρει μέσα από την καταπληκτική σειρά της RPNZL το νέο έλαιο για την αναδόμηση και την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων και των φρυδιών, που θα χαρίσει όγκο και θα τα προστατέψει από την φθορά και το σπάσιμο. Γιατί, όμως, είναι σημαντικό να φροντίζουμε την περιοχή των ματιών μας;

Καθημερινά επικοινωνούμε, με τα λόγια και τη φωνή μας αλλά πολλές φορές και χωρίς λέξεις. Στέλνουμε συνεχώς μηνύματα με τις κινήσεις των χεριών μας και τη στάση όλου του σώματός μας. Είναι τυχαίο που έχουν γραφτεί αμέτρητα ποιήματα και τραγούδια, ρητά ή ακόμα και ολόκληρα βιβλία, εμπνευσμένα από την ομορφιά και την εκφραστικότητα των ματιών και των βλεφαρίδων μας; Όχι βέβαια. Βρήκαμε λοιπόν, 5 από τις πιο γνωστές φράσεις για τα μάτια και τις βλεφαρίδες που μας δείχνουν τη σημασία τους.

«Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.» 

Η παραπάνω φράση, που όλοι την έχουμε ακούσει, δείχνει ότι τα συναισθήματα μας εμφανίζονται στα μάτια μας και κυριολεκτικά χάνεται στον χρόνο. Η προέλευσή της είναι άγνωστη και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως υπάρχει σε όλες τις γλώσσες του κόσμου ανεξαιρέτως. Ναι, σε όλες τις γλώσσες με τις ίδιες λέξεις.

«Ωραία μάτια είναι μόνο εκείνα που μας κοιτούν με τρυφερότητα.» – Coco Chanel

Τα μάτια που κοιτούν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα της αγάπης δείχνουν σίγουρα πιο όμορφα. Βέβαια, πέρα από την τρυφερότητα μας, μπορούμε να προσθέσουμε στο βλέμμα μας το έλαιο βλεφαρίδων και φρυδιών της ANAPLASIS για αποδεδειγμένη αύξηση του μήκους και του πάχους των βλεφαρίδων.

«Η ομορφιά είναι το πώς αισθάνεσαι μέσα σου και αντικατοπτρίζεται στα μάτια. Δεν είναι κάτι το σωματικό.» – Sophia Loren

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πανέμορφη Sophia Loren, που ήξερε ότι αν έχεις όμορφιά μέσα σου, τότε αυτό βγαίνει προς τα έξω μέσα από τα μάτια σου και τότε φωτίζεται ολόκληρο το πρόσωπό σου και δείχνεις πιο όμορφος.

«Οι βλεφαρίδες σου θα γράψουν στην καρδιά μου ένα ποίημα, που ποτέ δε θα μπορούσε να γραφτεί από την πένα ενός ποιητή.» – Rumi

Αυτά τα όμορφα λόγια από τον Πέρση ποιητή και φιλόσοφο Rumi δείχνουν ότι ούτε ο καλύτερος ποιητής δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο συναίσθημα εκφράζουν τα μάτια και οι βλεφαρίδες. Εξάλλου, αρκετοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ερωτευόμαστε τα μάτια ενός ανθρώπου. Για αυτό, είναι σημαντικό να τα φροντίζουμε με το έλαιο βλεφαρίδων και φρυδιών της ANAPLASIS, για να αποκτήσουμε ένα βλέμμα που μαγνητίζει.

 

 

Αυτά τα ρητά μας δείχνουν πόσα μηνύματα και πόσα συναισθήματα μεταφέρονται μέσα από το βλέμμα μας και γενικά την περιοχή των ματιών. Για αυτό, αν θέλουμε να μας προσέχουν και να μας «ακούν» περισσότερο, μπορούμε να φροντίσουμε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια μας με την εφαρμογή του νέου ελαίου απο την ANAPLASIS για μακρύτερες και δυνατότερες βλεφαρίδες για μια πιο έντονη ματιά.