Το καλάθι σου

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αναζήτηση

Ο αθλητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ είναι γεννημένος το έτος 2003 και από την ηλικία των 7 ετών ασχολείται με το άθλημα του TAE KWON DO.

Ανήκει στον αθλητικό σύλλογο “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ” που έχει έδρα στην Νίκαια του Πειραιά και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης με 1 DAN.

Κατά την διάρκεια της δεκαετούς αθλητικής του πορείας, έχει λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις και τουρνουά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σε πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων, παίδων, εφήβων και νέων ανδρών έχοντας διακριθεί σε όλες τις κατηγορίες για τις οποίες έχει αγωνιστεί. Μόλις 17 χρονών σήμερα, και έχοντας συνεχώς ανοδική πορεία, έχει λάβει 2 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 6 χάλκινα.

Λόγω της εντυπωσιακής πορείας του αθλητή και των διακρίσεών του το 2019,  θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων Ανδρών στην κατηγορία των 58 κιλών, οι οποίοι πραγματοποιούνται από 21-25 Σεπτεμβρίου 2020 στο Τάλιν της Εσθονίας.

Κατά το έτος 2016 κατέλαβε: την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην κατηγορία 41 κιλών, την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο Κύπελλο Ακρόπολης Παίδων – Κορασίδων στην κατηγορία 41 κιλών και την δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο Κύπελλο Παίδων – Κορασίδων «Γεώργιος Βόλαρης» στην κατηγορία 41 κιλών.

Κατά το έτος 2017 κατέλαβε: την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Κύπελλο Ακρόπολης Παίδων – Κορασίδων στην κατηγορία 45 κιλών, την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην κατηγορία των 45 κιλών, την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο Κύπελλο Παίδων – Κορασίδων «Γεώργιος Βόλαρης» στην κατηγορία 49 κιλών και την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο G-1 GREECE OPEN TAEKWONDO by WORLD TAEKWONDO EUROPE (παγκόσμιο διασυλλογικό πρωτάθλημα) στην κατηγορία cadets στα 45 κιλά

Κατά το έτος 2018 κατέλαβε: την δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα εφήβων στην κατηγορία 51 κιλών.

Κατά το έτος 2019 κατέλαβε: την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο G-1 GREECE OPEN TAEKWONDO by WORLD TAEKWONDO EUROPE (παγκόσμιο διασυλλογικό πρωτάθλημα)  στην κατηγορία junior (εφήβων) στα 59 κιλά και την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Σ.Ε.Φ του Πειραιά στην κατηγορία των 58 κιλών.

[basel_products layout=”list” post_type=”ids” include=”490, 492, 498, 87365, 65547″]