Close
ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ (Beeswax cosmetics) Δείτε μεγαλύτερο

Μελισσοκέρι Φυσικό Κιτρικό (Beeswax cosmetics)

Νέο

5,99 € Με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Παράγεται από τους κηρογόνους αδένες των νεαρών μελισσών και το χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν την κυψέλη τους και για να σφραγίζουν τα κελιά της κηρήθρας. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σαν γαλακτωματοποιητής στην παρασκευή κηραλοιφής καθώς και άλλων φυτικών καλλυντικών (όπως lip balm), λόγω της ικανότητας του να “ενώνει” τα λάδια με το νερό. ‘Εχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές, επουλωτικές ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή και ελαστική δομή. Το κίτρινο μελισσοκέρι που προσφέρουμε είναι 100% μελισσοκέρι σε βαθύ κίτρινο(όχι υποκίτρινο) χρώμα σε μορφή παστίλιας.

Also Bought Products

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Close