Γιατί να επιλέξω αντιηλιακό με φυσικά φίλτρα;

Απολαμβάνουμε στο έπακρο το καλοκαίρι με τα προϊόντα ανάPLASIS που προστατεύουν την επιδερμίδα μας από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ παράλληλα την κρατούν ενυδατωμένη.

Η στροφή προς τη φυσικότητα είναι ένα από τα πιο δυνατά trends στον κόσµο της οµορφιάς. Μάλιστα, όλο και περισσότερες γυναίκες, ανάμεσά τους και πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood, έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια την προτίμησή τους στην τάση του clean beauty αλλά και σε μια πιο ολιστική προσέγγιση όσο αναφορά την υγεία της επιδερμίδας τους.

Επομένως επιλέγουν καλλυντικές συνθέσεις που ξεχωρίζουν τόσο για την αγνή τους φόρμουλα, όσο και για την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό, όμως, δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και για την προστασία της επιδερμίδας τους από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Ο ήλιος είναι πηγή ενέργειας και ευφορίας, όμως η αλόγιστη έκθεση στις ακτίνες του (υπεριώδης ακτινοβολία-UV) χωρίς προστασία κρύβει κινδύνους για το δέρμα. Με ποιον τρόπο; Η UVB διεισδύει στις εξωτερικές στιβάδες της και ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και για διάφορες μορφές καρκίνου του δέρματος. Η UVA, από την άλλη, εισχωρεί βαθύτερα, επιδρά στον υποδόριο ιστό και μπορεί να αλλάξει τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης του δέρματος, επιταχύνοντας έτσι τη γήρανσή του.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσες να προστατεύσεις καλύτερα την επιδερμίδα σου απέναντι στον ήλιο, σου έχουμε την απάντηση. Τα αντιηλιακά προϊόντα ανάPLASIS που περιέχουν στη σύνθεσή τους 100% φυσικά φίλτρα και το χρυσό φύκι, γίνονται αυτό το καλοκαίρι ο καλύτερος σύμμαχος της επιδερμίδας σου κρατώντας την ενυδατωμένη και προστατευμένη. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και δεν απορροφώνται από το δέρμα.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για σταθεροποιημένες σκόνες μετάλλων φυσικής προέλευσης, σε αντίθεση με τα συνθετικά φίλτρα που παράγονται με χημικές μεθόδους. Ενώ παράλληλα το χρυσό φύκι, που πρωταγωνιστεί στην σύνθεση της αντιηλιακής σειράς ανάPLASIS, έχει την ιδιότητα να επιβιώνει σε ακραίες μεταβολές της ηλιακής ακτινοβολίας, καθώς περιέχει ουσίες που αντιστέκονται στην καταστροφή των κυττάρων του από τον ήλιο. Το εκχύλισμά του αποτελεί ασπίδα προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα κατά την έκθεση στον ήλιο και διατηρεί διαρκώς την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος.

[custom_products ids=”492, 490, 65547″]