Ανακάλυψε την τάση φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σου

Η απόλυτη τάση φρυδιών για την άνοιξη!

 

Τα όμορφα και φυσικά φρύδια είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις ομορφιάς. Tώρα που κι επισήμως μπήκαμε στην άνοιξη κι ανοίγουν οι καρδιές ήρθε η ώρα για ανανέωση. Ας δούμε πώς να κάνουμε τα φρύδια μας να φαίνονται απολύτως υπέροχα στο σπίτι, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία σε καλλιτέχνες μακιγιάζ. Αρκεί να έχουμε ένα προϊόν αλλά και τις σωστές συμβουλές. Πάμε; Πρέπει να αποφασίσουμε αν τα φρύδια μας είναι αρκετά παχιά, τόσο, όσο θα θέλαμε. Δε χρειάζεται ν’ ανησυχούμε αν ανακαλύψουμε ότι τα φρύδια μας δεν πληρούν κάποια πρότυπα ή τάσεις για το πάχος. Μπορούμε πάντα να μεγαλώσουμε πιο πυκνά φρύδια. Πώς;

Πριν πάμε για ύπνο, αλλά και το πρωί, αν έχουμε να διαθέσουμε μια ωρίτσα, εφαρμόζουμε το Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών RPNZL!

Με Καστορέλαιο, Ginseng, Κερατίνη, Βιταμίνες Ε & D-Panthenol, που κάνουν θαύματα για την αύξηση του πάχους των φρυδιών μας. Μπορεί επίσης να εφαρμοσθεί σε βλεφαρίδες, αν θέλουμε να μεγαλώσουμε το μήκος τους για πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

ΥΓ.: χρειάζεται να εξασφαλίσουμε ότι το έλαιο εφαρμόζεται από τη ρίζα έως την άκρη.  

[custom_products ids=”117547″]

 

Πώς φτιάχνουμε το τέλειο σχήμα για το πρόσωπό μας:

 

  • Εάν το πρόσωπό μας είναι στρογγυλό, προσπαθούμε να δημιουργήσετε όσο πιο ψηλό τόξο μπορούμε. Ψάχνουμε για ένα σχήμα φρυδιού που ακολουθεί μια ευθεία γραμμή μέχρι την κορυφή του φρυδιού. Μένουμε μακριά από ένα στρογγυλεμένο σχήμα φρυδιών. Αυτό θα κάνει το πρόσωπό μας να φαίνεται πολύ στρογγυλό.

 

  • Για ένα τετράγωνο πρόσωπο, σκεφτόμαστε ένα σχήμα κυρτού φρυδιού, απαλό ή με σκληρή γωνία. Μένουμε μακριά από λεπτά και κοντά σχήματα φρυδιών.

 

  • Οι γυναίκες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς πρέπει να εφαρμόζουν το άχαστο χαμηλό τόξο και στρογγυλεμένο σχήμα φρυδιών, καθώς δημιουργεί μια πιο φυσική εμφάνιση. Αποφύγετε ένα πολύ τοξωτό φρύδι. Μπορεί να προσθέσει αχρείαστο μήκος σε ένα πιο κοντό πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

 

  • Εάν έχουμε οβάλ πρόσωπο, επιλέγουμε ένα επίπεδο κι απαλό σχήμα φρυδιών. Θα πρέπει ν’ ανεβαίνουν ευθεία προς τα πάνω και στη συνέχεια να λυγίζουν απαλά στην κορυφή.

 

Συνδυαστικά, μπορούμε να ενισχύσουμε και τη διατροφή μας με ψάρια (ειδικά σολομό), ξηρούς καρπούς, σταφίδες και προϊόντα σόγιας. Αυτά θα τονώσουν την ανάπτυξη των μαλλιών και θα ενισχύσουν τους θύλακες της τρίχας. Δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η ANAPLASIS σου δίνει τον όγκο και το μήκος που έχεις ονειρευτεί για τα φρύδια σου με το νέο έλαιο RPNZL για φρύδια και βλεφαρίδες.

Αύξηση μήκους έως και 17%

Αύξηση όγκου τριχωτού

Ενδυνάμωση, θρέψη, όγκος φρυδιών

Με 98,5% φυσική σύνθεση 10ml Εάν τα μάτια μας είναι μεγάλα κι εξέχουν από το κόκκαλο του κεφαλιού, τα πιο πυκνά φρύδια μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπησή τους. Εάν είναι μικρά, τα πολύ χοντρά φρύδια μπορεί να τα επισκιάσουν, οπότε πάμε σε ένα πιο μέσο πάχος. Είναι μύθος πως μικρά μάτια θέλουν μεγάλα φρύδια, καθώς τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας.

Επίσης, η απόλυτη τάση για την άνοιξη αλλά και το 2022 θέλουν τα φρύδια σηκωμένα, διαχωρισμένα μεταξύ τους, έτσι ώστε να φαίνονται υγιή και φυσικά χωρίς γεμίσματα και μολύβια φρυδιών. Μια τεχνική δηλαδή που είχαμε πριν ένα με δύο χρόνια.

Άρα, θέλουμε φρύδια με σώμα, με τριχωτό δηλαδή, το οποίο και μπορούμε να φορμάρουμε όπως επιθυμούμε με ένα προϊόν styling όπως gel και μάσκαρα φρυδιών.

Για φρύδια ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκες!

[custom_products ids=”117547″]