Ξανά υγιείς, ξανά όμορφες!

“Μοναδικά πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα στην Ελλάδα, αληθινά αποτελέσματα και με αποδείξεις ΟΛΑ τα προϊόντα διαθέσιμα με ένα κλικ και σε ένα μεγάλο δίκτυο φαρμακείων όλης της χώρας, αλλά και της Κύπρου”
Φύση, υγεία, ομορφιά. Τρεις όροι συνδεδεμένοι άρρηκτα από τις αρχές της ύπαρξής τους. Μέσα από φυσικά προϊόντα, επαναφέρετε την υγεία του οργανισμού σας και συγχρόνως γεμίζετε εσωτερική και εξωτερική ομορφιά. Κάπως έτσι γεννήθηκε η “ανάPLASIS”, με μοναδικό όραμα της εταιρίας η επίτευξη της ομορφιάς μέσα από τον πλέον φυσικό τρόπο.

H  “ανάPLASIS” γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2013, όταν αποφασίστηκε η προώθηση  μοναδικά πρωτότυπων και καινοτόμων προϊόντων  στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν  συνδυασμό  της ικανότητας και της προσφοράς της φύσης, με τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και προώθησης,  κατά αποκλειστικότητα στη χώρα μας.

“Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί και κυρίως περήφανοι που αξιωθήκαμε να ζούμε στην Ελλάδα και σαν κάτοικοι αυτής της χώρας έχουμε πρόσβαση σε τόσα πολλά και ποιοτικά φυσικά προϊόντα, κατευθείαν από την ελληνική γη που μας δίνει τις πρώτες της  ύλες”, λέει στο Xronos.gr ο Παναγιώτης Χοχλιός εκ μέρους της εταιρίας που ήδη έχει κατακτήσει την αγορά διαδικτυακά. Και συνεχίζει, αναφερόμενος στο όραμα της εταιρίας: “Στόχος μας, μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσομένη εταιρία, με πιστό καταναλωτικό κοινό, στο όποιο θα προσφέρουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις. Μια εταιρία που θα πρωτοπορεί στην εξυπηρέτηση πελατών, προσπαθώντας να κατανοήσει τους προβληματισμούς τους, παρέχοντάς τους προϊόντα αξιοπρεπή σε τιμές προσιτές”.

Όσον αφορά για τις συνταγές των προϊόντων, όλα έχουν ως πρώτη ύλη την φύση. Τα προϊόντα φτιάχνονται με κέφι, φαντασία, πολύ μεράκι και κυρίως πολύ αγάπη για την κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά, προσπαθώντας να δώσουν λύση στο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, με πολύτιμο σύμμαχο την ανεξάντλητη φύση. Κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει χημικά ή συντηρητικά και όλα τα υλικά μας είναι υψηλών προδιαγραφών.

ΤΑ 3 ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

“Ανταμοιβή μας; Το χαμόγελο στα χείλη μιας γυναίκας που κατάφερε μέσα από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα να νιώσει ξανά όμορφη, και κυρίως, ΞΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ”, αυτό είναι το μότο της εταιρίας. Όσο για τα προϊόντα της, μπορείτε να τα βρείτε όλα διαδικτυακά στον ιστότοπο της εταιρίας. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα τρία προϊόντα που είναι πραγματικά μαγικά!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ! 

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στα φαρμακεία, καθώς είναι – όπως είπαμε – πηγή της φύσης.

Βρείτε τα σημεία πωλήσεων σε επιλεγμένα καταστήματα.